Nära 2 katastrofer.......

Lördagen började bra, med härligt väder. Lite förkänning på våren. Som ni vet, var det fjärilar i magen, med tanke på Åhus HB match. Ja, att man bara överlever..... Snacka om att jag har starkt hjärta.
Killarna ledde i princip hela matchen och då inte bara med 1-2 bollar. Nej, som mest med 5. Tills i slutet av matchen..... Vad händer???? Ja, inte vet jag, men helt plötsligt var det kast med liten boll. Kändes som det var första gymnastiklektionen i åk 1.
Med detta vill jag säga att Åhus förlorade med 1 boll. Luften gick ur en totalt..... Synd om grabbarna att inte kunna avsluta med vinst sista hemmamatchen. Men....det var ju dom som var på planen.
Väl hemma, bänkade vi oss framför TV:n... Melodifestivalen.....
Där höll man ju nästan oxå på att smälla av.... Men det slutade ju lyckligt i alla fall. Tror på detta bidrag i Moskva.
Idag har planeringen för vecka 13 börjat, då vi äntligen ska åka till Trysil och Fredrik en vecka. Det gäller nog att ha så mycket som möjligt med sig. Vad man förstår blir det inte så mycket "äta ute" tillfällen. När man fick höra att en pizza kostade runt 200 kr, fick man en chock. Jag trodde först att det var för hela familjen, men nej.... Det var för en pizza.
Det ska bli mysigt att få vara tillsammans. Måndagskvällen är väl planerad av Martin. Han fyller 18 år, så han och Fredrik ska ta en pub runda. Det får bli utan Mamma Arvidsson och hennes plänbok.
Ny arbetsvecka börjar närma sig.
Må så gott....
Kram Eva


Kommentarer
Postat av: Blogg-Pilla

Hälsa grabbarna, kram

2009-03-17 @ 12:33:36
URL: http://pernillanordholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0