Sjung om.....


Good Morning Comments
på er alla..... Varit frånvarande några dagar av olika anledningar.  Fullt upp med studenten, tänker kanske några, men nej. Tar paus detta året, men nästa år är det dax igen. En del tankar har gått till de som planerar för fullt och till studenterna. I år har då inte vädrets makter varit med.
Förra året var det så otroligt varmt, då var det att uppsöka skugga.
Jag och killarna har en del att besöka. Fredrik & Martin har gjort upp en rutt, så vi inte ska missa någon.

Igår hade jag en heldag här hemma med alla hälsoinspiratör på jobbet. Kändes lite oroväckande, med tanke på vädret. All planering var lagd utomhus.... MEN, vi hade inte bara tur med vädret vi hade en helt otrolig bra dag....
Tack alla! Vilken entusiasm ni har och en härlig positiva inställningen till det arbete ni lägger ner.
Vi började dagen med frukostmöte på altanen, då vi även fick lite sol på oss. Klockan kvart i elva var det dags att ta en promenad till strandgolfen. Där fick man uppleva vilken vinnarinstinkt många har...... Så roligt att se. Här fick man sig många goa skratt... En del hade missuppfattat det och trodde man skulle ha så många poäng som möjligt, men sorry!!!  GRATTIS Malin, du hade minst poäng och stod som segrare..(2:a blev jag)

Efter 2 timmars golf, var det dags att besöka Åhusstrand för lunch. Alltid lika trevligt att komma dit och maten var super-god.
Nu var man lagom seg och det var många som gärna hade slappat lite på eftermiddan, men icke......
Efter promenaden tillbaka till Illervägen var det dags för en "liten" promenad, tipsrunda tillsammans med stavgång. Efter en liten genomgång av Christina gav vi oss iväg. Var rätt kul att se, dessa stavar användes på lite olika sätt. Men dom var med i alla fall.
Jag hade gjort en lite annorlunda tipsrunda, inte bara 1 X 2 utan även lite "tänka till". När man står vid sidan om och hör alla dessa förslag, fick man sig goa skratt. Bäst var Filip, som på många frågor stod och sa rätt svar för sig själv, men skrev något annat på lappen. Du är för go, men du kom inte sist och tyvärr, du vann inte heller. Segrare i tipsrunda blev Dorota och Bettan. Grattis till er.
Planerat var att dagen skulle sluta vid 16-tiden. Därefter var det frivilligt att stanna för lite grill och en eller några öl. Tidsplanen höll och vi tackade för en trevlig dag tillsammans, då en del stannade kvar och en del åkte hem.
Vad händer då? Jo, då kommer regnet.....Därför hade vi väldig tur med vädret.
Vi som var kvar hade en trevlig kväll på altanen. Grillning? Nej, det blev att steka maten, men det var helt ok.

Nu blir det till att fixa lite kläder som ska användas under dagen.
Ha en bra "den blomstertid nu kommer" dag.

Må så gott.
Kram Eva



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0