Snö och 2 poäng.......

Igår var det utfärd. Ingen liten resa, färden gick till Mantorp.
Pigga och glada mammor, som med sina packade ryggsäckar med div innehåll slog sig ner i främre delen av bussen. Killarna har särskilda platser, så man får tänka sig för var man sätter sig.
Bussen hade inte rullat många meter, tror vi var i Rinkaby, när första killen kom fram och med ett leende frågade vad som fanns i ryggsäcken....  När han gick tillbaka till sin plats, var det andra som uppmärksammade detta, så helt plötsligt var det trångt i gången framme hos oss mammor. Rätt kul att vara poppis ibland.
Film för dagen var klipp med Robert Gustavsson och Hip Hip.... Många härliga skratt...
Väl uppe i Mantorp, möttes vi av ett helt underbart väder. Massor med snö och strålande solsken. Så medan killarna samlade sig och värmde upp, tog vi en härlig promenad.
Helt underbart. Annat är gråa och trista Skåne.
Matchen började bra, med ett övertag av våra killar. Efter 20 min stod det 3-10 på tavlan. Sen hände något??? Killar, tänk på våra hjärtan.......klarar knappt av denna spänning. I halvtid stod det 12-12. Ni kan ju själva tänka!!!!!
I andra halvlek var det i princip ett lag på plan och då var det rätt härligt att ha Åhus support tröjan på sig.
Vi hade en go Mantorps supporter bakom oss, en dam i 60-årsåldern. Med tanke på damens kommentarer till Mantorps killarna, måste hon minst varit proffs i superligan eller vad det nu heter. När det återstod 10 minuter av matchen,  deklarerade hon att hon skulle gå hem och ha pengarna tillbaka. Ja...... vilken tant!!! Inte nog med det, när hon gick, skrek hon till domaren att blåsa av matchen för det var en pina.....
Ja, det var en söndag med många goa skratt........ Och framför allt 2 poäng med hem till Åhus.
Hemfärden var inte så rolig..... Ett riktigt snöoväder, så det var att krypa fram......
Men hem kom vi!!
 


Kommentarer
Postat av: BloggPilla

vännen jag hittar inte din mailadress kram

2009-02-10 @ 19:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0