Sista dagen för denna ledigheten

Då var det söndag och sista dagen på denna långledighet. Men det kan vara skönt att komma till jobbet 2 dagar, sen är det ledigt igen och då 8 dagar. Imorogn kommer lillasyster med familj hem. Inte klokt att veckan redan gått. Längtar efter er.
Igår åkte Martin till fjällen. Han riktigt längtar efter storebror. Nyttigt att vara ifrån varandra, först då känner man hur mycket man egentligen uppskattar varandra och hur viktigt det är att ha varandra.
Igår ja, då arrangerade Åhus Handboll en minihandbollsdag för alla lagen, ledare och föräldrar. Gud va skoj!! Självklart var jag med. Älskar lekar av alla de slag. Vi blev uppdelade i lag, Med olika ålder, kille, tjej och styrelsen hade ett lag. Det blev det så kallade old boys/girls laget. Det representerade jag. Vi spelade oavgjort en match, vann en och förlorade 2. Absolut godkänt. Lyckades med att göra 1 mål som räknades som 2. Varför kan ni nog räkna ut. Handikapp!!!
På kvällen bar det till Åhusstrand, god mat, musiktävling under ledning av "Ebba", som även var kvällens discjockey. Efter 4 handbollsmatcher och dans på kvällen, kan ni tänka hur kroppen känns. Det blir avkoppling idag.  

Kommentarer
Postat av: mats frölin

Tevligt att läsa din blogg kommer att följa den!

2008-12-28 @ 21:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0